Што се би направиле да положите испит?

Loading...

Атрактивна и убава студентка отишла на консултација кај професорот во неговиот кабинет. Во разговорот таа рекла, дека ќе направи сé што ќе посака професорор, само да положи. После ова, професорот станал од својата столица, седнал блиску до студентката и ја прашал:- Што мислите кога велите “сé”?- Професоре, мислам на “сé”!На ова, професорот се доближил до студентката и тивко и шепнал:- Учи!Атрактивна и убава студентка отишла на консултација кај професорот во неговиот кабинет. Во разговорот таа рекла,

loading...