Што се случува кога една девојка по грешка ќе му прати порака на таткото?

Loading...

Дали некогаш ве интересирало што се случува доколку по грешка испратите СМС порака некаде? Епа оваа девојка може да држи часови за тоа. Таа по грешка испратила СМС порака кај својот татко. Проблемот е што не станува збор за било каква порака, туку порака со текст „ штотуку го имав првото „искуство“ на плажа“…
Па може да претпоставите што и врати нејзиниот татко.
Погледнете….
Дали некогаш ве интересирало што се случува доколку по грешка испратите СМС порака некаде? Епа оваа девојка може да др

loading...