Што ти значи кога женa ќе те промени…!

Loading...

Кога жена ќе те промени…Факт е дека на жените никогаш неможеш да им погодиш…Тие сакаат едно, па друго па трето…За на крајот, што?
После ова вие пак слушајте ги жените да ве видам…
Погледнете ја целата приказна на следната страна:

Факт е дека на жените никогаш неможеш да им погодиш…Тие сакаат едно, па друго па трето…За на крајот, што?
После ова вие пак слушајте ги

loading...
Loading...