Студент се пушта во библиотека

Loading...

Седи студент во библиотека и цело време гледа некоја студентка. Девојкава приметила и му вика на дечкото:- Не ме гледај така моево срце припаѓа на друг.А тој и вели:- Ајде, ајде имаш ти и други органи.Седи студент во библиотека и цело време гледа некоја студентка. Девојкава приметила и му вика на дечкото:- Не ме

loading...
Loading...