Сурова реалност

За жал ова е реалноста…Денешните пријатели се баш вакви. Секако секоја чест за исклучоците кои што се навистина ретки. Се согласувате со нас?
На следниот ЛИНК може да погледнете што се случува кога ќе и дозволите на жената да порача во ресторан.
На следниот ЛИНК може да го погледнете напалениот сват.Денешните пријатели се баш вакви. Секако секоја чест за исклучоците кои што се навистина ретки. Се согласувате со нас?
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: