Швалер

Си доаѓа Трпе дома и ја гледа жена му со некој швалер гола.Трпе го зема пиштолот, и му вика на  швалерот:- Излегувај на тeраса!Швалерот вика:- Чекај, ај пукни во воздух 2 пати, одма ќе легнеме, Трпана ќе дојде и да видиме за кого ќе плаче.Трпе пука 2 пати двајцата легнуваат. Трпана излегува на тераса ги гледа, и вика:- Ајде влегувај, двајцата се мртви.Си доаѓа Трпе дома и ја гледа жена му со некој швалер гола.Трпе го зема пиштолот, и му вика на  швалерот:

Пронајдете не на следниве мрежи: