Ознака: Дедо Мраз

Занимливости

Дедо Мраз купува робот за пакување подароци (видео)

„Џенерал Моторс“ направи машина која е специјализирана за пакување автобилчиња во кутии. На снимката џуџињата изгледаат среќно, но скриено секако се плашат за оваа работа. Можеби би требало да оформат […]