Ознака: дожд

Занимливости

Снежен пенис во центарот на Дрезден (фото)

Големиот снег кој го зафати поголемиот дел од Европа послужи како инспирација на многумина. Меѓутиоа, секако најнеобичната снежна скулптура ја направи непознат уметник во Дрезден.   Имено, во самиот центар […]