Ознака: ким

Нега и убавина

СЕКОЕ УТРО ПИЕЛА ЧАША ЈОГУРТ СО ОВОЈ ЗАЧИН: ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ ОСЛАБЕЛА 7 КИЛОГРАМИ И ГО НАМАЛИЛА ХОЛЕСТЕРОЛОТ!

Луѓето кои јадат лажица мелен ким губат три пати поголема тежина на ден во споредба со луѓето кои се на диета, но не го консумираат овој зачин, според истражувањето. Експериментот […]

Живот

Чаша јогурт со ким наутро ги топи килограмите и го регулира холестеролот

Луѓето што јадат лажица мелен ким губат дури трипати побрзо на тежина во споредба со луѓето што се на диета, но не го консумираат овој зачин, покажало истражувањето. Во експериментот […]

Нега и убавина

Секое утро пиела чаша јогурт со овој зачин: За еден месец ослабела 7 килограми и го регулирала холестеролот!

Луѓето кои јадат лажица мелен ким секој ден, три пати побрзо губат килограми за разлика од луѓето што се на диета, но не го консумираат овој зачин, покажало едно истражување. […]