Ознака: лице

Живот

Научен ФЕНОМЕН: жената што гледа ЗМЕЈОВИ!

Жената имала 52 години и чуден проблем: гледала змејови каде и да погледне.Нејзината состојба е наречена „прозопометаморфозија и фацијални халуцинации“ од страна на тим што го сочинувале најдобрите научници на […]

Живот

Тријте го лицето со ОВАА смеса и влакната набргу ќе исчезнат!

Со векови, отстранувањето на влакната на лицето е причина за голема грижа кај жените, а особено влакненцата над усните. Многу жени се ослонија на восокот како решение за овој проблем, […]

Занимливости

Црти на лицето кои гарантираат успех во бизнисот

Кај мажите линијата на вилицата е клучна карактеристика кога станува збор за перцепција на лидерство. Луѓето со права и темна коса имаат поголема шанса за успех. Водечката компанија за мапирање […]