Ознака: Општина Гази Баба

Издвојуваме

Најдобар полицаец за 2017 година од ПС Гази Баба

Оваа година тоа е полицаецот Благоја Крстевски, на кого градоначалникот Борис Георгиевски му врачи награда од 20.000,00 денари. Општина Гази Баба на овој начин се заблагодарува на сите вработени во […]

Издвојуваме

Градоначалникот на средба со Бизнис заедницата

Градоначалникот Борис Георгиевски присуствуваше на состанокот со бизнис клубот на општина Гази Баба, каде ги презентираше предлозите од бизнис секторот кои се вградени во буџетот на општината за 2018 година. […]

Вести

Трајковски: Намерно ставена вреќа со отпад во Стајковци за да се затне канализацијата

Граѓаните веќе и јавно кажуваат за притисоци, закани, многу некоректна кампања. Јас само ќе кажам два случаи каде мојот противкандидат вчера, кога беше поројниот дожд, намерно има ставено вреќа со […]

Вести

Трајковски: Завршување на атмосферската канализација и парно греење за секој ден

Кандидатот за градоначалник на Општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Трајковски, денеска беше по посета на населбата Триангла, каде најави дека во наредниот период ќе продолжи изградбата на атмосферската канализација, […]

Вести

Благодарност за поддршката во првиот круг, одиме на победа во вториот круг за модерна и развиена Гази Баба

Кандидатот за градоначалник на општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Трајковски, упати благодарност до сите жители кои го дадоа својот глас за избор на членови во Советот на општината и […]

Локална самоуправа

Доизградба на фекална канализација

Градоначалникот Тони Трајковски беше на терен во Економија, каде што направи увид во градежните работи за доизградба на секундарна фекална канализација на улица 9 со краците, во должина од 180 […]

Вести

Општина Гази Баба: Советниците од советничката група на СДСМ, наместо да помогнат во реализацијата на проектите на општината, прават опструкција

Градоначалникот Тони Трајковски со жителите на населеното место Камник како и со жителите на улица 5 и 6 во изминатиот период имаше неколку средби на лице место, на кои средби […]