Ознака: проекти

Вести

Трајковски: Со гласање за број 13 ќе изберете реализација на 470 нови проекти во Гази Баба

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Гази Баба и актуелен градоначалник, Тони Трајковски, ги повика сограѓаните од неговата општина во недела масовно да излезат на гласање. Тој потенцира дека ВМРО-ДПМНЕ […]

Вести

Трајковски: Најголемиот трговски центар ќе се гради во Гази Баба и ќе донесе 1.000 вработувања

Општина Гази Баба со својата транспарентност и визибилност кон деловниот сектор, е една од ретките општини во Република Македонија која има добиено сертификат за Бизнис Пријателска Општина, со што се […]

Вести

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.Тие го промовираа заедничкиот проект за изградба на мост преку реката […]

Вести

Мисајловски: Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици

Изградба и асфалтирање на преку 100 нови улици, да нема неасфалтирана улица во Ѓорче Петров, најави кандидатот за градоначалник на општина Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.-За градежна експанзија, за […]

Вести

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата […]

Вести

Продолжуваме со проектите за социјална заштита

Кандидатот за градоначалникот на Општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ Тони Трајковски на социјалните мрежи објави дека во следните 4 години ќе продолжат заедно со СОС Детското село со реализација на […]

Вести

Стамов најави значајни проекти за општина Дојран

Граѓаните на општина Дојран, најдобро ги знаат благодетите од работата на владата и градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ. Нашите дела буквално ја препородија општината, и го вратија животот во Дојран, истакна кандидатот за […]

Локална самоуправа

Трајковски: Продолжуваме со реализација на бројни проекти за поздрава и поквалитетна животна средина

Трајковски: Продолжуваме со реализација на бројни проекти за поздрава и поквалитетна животна средина Продолжуваме со реализација на бројни проекти од програмата на ВМРО ДПМНЕ, 2017-2021 за поздрава и поквалитетна животна средина […]