Ознака: регион

Занимливости

Колку време поминуваат македонците на фејсбук

Новинската агенција Анадолија го истражуваше бројот на  Facebook корисници, како во светски рамки така и на Балканот. Според податоците, од земјите во нашиот регион, најголем број на корисници има во […]