Ознака: хуманитарна акција

Издвојуваме

ПРОДОЛЖУВА ХУМАНИТАРНАTA АКЦИЈА НА ГРУПАЦИЈАТА НОВОМАТИК ВО МАКЕДОНИЈА

ПРОДОЛЖУВА ХУМАНИТАРНАTA АКЦИЈА НА ГРУПАЦИЈАТА НОВОМАТИК ВО МАКЕДОНИЈА 6 АВТОМАТ КЛУБОВИТЕ „АДМИРАЛ“ДОНИРАА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ВО ВРЕДНОСТ ОД 20.000 ЕВРА НА ОПШТА БОЛНИЦА ВО ГОСТИВАР Во ова неизвесно време кога сите […]

Издвојуваме

ЗАПОЧНА ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРИРЕДУВАЧИ НА ИГРИ НА СРЕЌА – АПИС

ЗАПОЧНА ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРИРЕДУВАЧИ НА ИГРИ НА СРЕЌА – АПИС АПЕКС МАКЕДОНИЈА ДОНИРАШЕ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ВО ВКУПНА ВРЕДНОСТ ОД 40.000 ЕВРА НА УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА ИНФЕКТИВНИ […]

Вести

„Да споделиме радост“: Хуманитарна акција на ЕВН Македонија и Црвен крст

ЕВН Македонија и Црвен крст на Република Македонија и годинава ја организираат хуманитарната акција „Да споделиме радост“.Во рамките на оваа акција 300 деца од социјално загрозени семејства и деца со […]

Издвојуваме

Хуманитарна акција на студентската организација ESTIEM LG Skopje за децата од СОС Детско село

Студентската организација ESTIEM LG Skopje ги претставува студентите од Машинскиот Факултет во Скопје.Во досегашниот дел од постоењето на организацијата се направени голем број на хуманитарни акции, па така и оваа […]

Локална самоуправа

Огромна поддршка за акцијата „Од народот за народот“ во Прилеп

Со несмалено темпо продолжува еколошко-хуманитарната акција „Од народот за народот“ која општина Прилеп ја спроведува веќе од декември 2012 година.Од тогаш, па сѐ до денес акцијата наиде на огромна заинтересираност […]

Локална самоуправа

Хуманитарна акција на Здружението „Прилепски бранители“

По повод празникот 11-ти Октомври, Денот на востанието на македонскиот народ, здружението „Прилепски бранители“ заедно со ЈП за ПУП, ЈКП „Пазари“, Локалната самоуправа-Прилеп и компанијата „Комфи ангел“ оранизираа хуманитарна акција, […]

Вести

Хуманитарна акција во Канада за помош на настраданите во поплавата

Македонската заедница од Мисисага Онтарио организира хуманитарна акција за настраданите во поплавите во Скопско при што се донирани 17.000 долари.Како што информираат од црковната управа на „Св. Илија“ изразуваат голема […]

Издвојуваме

ОКТА се приклучи на акцијата за помош на настраданото население од поплавите

Компанијата ОКТА ја понуди својата помош преку донација на гориво за механизацијата којашто интензивно работи на санирање на штетите од поплавата.Со оваа донација на Град Скопје ќе се овозможи непречена […]