Ознака: ќерка

Занимливости

Семејна трагедија: Во ист ден ја изгубила ќерката, синот и сопругот во различни несреќи

Кога нивната ќерка дошла да ги посети, никој не ни очекувал каква трагедија ќе ги најде до крајот на денот. После ненадејната смрт на двете деца, и срцето на нејзиниот […]

Вицотека

Одлука

Мајката ја испраќа својата ќерка на забава:- Ајде, убаво помини си, и биди добра.- Е па мамо, ќе мораш да се одлучиш.Мајката ја испраќа својата ќерка на забава:- Ајде, убаво […]

Вицотека

Мајка и ќерка

Мајката ја советува ќерката: – И добро запамети, со својот иден сопруг не смееш да бидеш интимна пред бракот, разбра!? – Да, само не ми е јасно зошто само со […]

Занимливости

Фесбук договор: И дал 200 долари на ќерка си за да не користи Фејсбук

Пол Бајер составил договор, според кој неговата 14-годишна ќерка, Рејчел се обврзува дека нема да користи фејсбук до јуни, а во замена ќе добие 200 долари. На договорот видлив е […]