Талибанец

Loading...

Дечко и се обраќа на некоја девојка:„Извини девојче татко ти да не е терорист?“„Ееееј дечко ти ја знам форава, нешто демек сум ко бомба а?“„Не, грда си ко талибанец“Дечко и се обраќа на некоја девојка:„Извини девојче татко ти да не е терорист?“„Ееееј дечко ти ја знам форава, нешто

loading...