Те сонував драга како шекер, цела ноќ те лижев, уф уф уф…

Те сонував драга како шекер, цела ноќ те лижев, уф уф уф…Трпе и вика на Трпана:- Те сонував драга како шекер, цела ноќ те лижев, уф уф уф..- Па подобро ќе беше да ме сонуваше како бибер драги, па да ме толчеше цела вечер.Трпе и вика на Трпана:- Те сонував драга како шекер, цела ноќ те лижев, уф уф уф..- Па подобро ќе беше да ме сонуваше како бибер драги,

Пронајдете не на следниве мрежи: