Техничар во одржување

Loading...

Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и има намера да вработи до 2.500 работници.
Нашата компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната работна позиција: Техничар во одржување.
За повеќе информации посетете го следниот линк. Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и има намера да вработи до 2.500 работ

loading...
Loading...