Типолошка определба на жените во кревет!

Loading...

Како различни жени го доживуваат врвот на ЗАДОВОЛСТВОТО!Асматичарка: „Ухх…. ухххх…уххххх“
Ветеринарка: „Дај ми го, бику мој ,дај ми го…“
Учителка: „Да…така…многу добро…правилно…одлично!“
Убица: „Ако сега престанеш, ќе те убијам“
Навивачка: „Издржи…ајде…уштеее…“
Неинформирана: „Што е тоа?…Зошто?…Што правиш?“
Оптимистка: „ДА…да…ДАААА“
Песимистка: „НЕ…не…НЕЕЕ“
Собраќајна техничарка: „Малку десно…не, не…малку горе…само напред…“
Верничка: „О боже мој…о боже мој…“
Самоубиец: „Ох, умирам… ох, умирам…“
Компјетер. административка: „ОК…ок…ОК“
Наставничка по англиски: „Ohhh, yes…ohhh, God“
Видовита: „Осеќам дека доаѓа…блуску е…еве го…аааах“
Уплашена: „Леле, што ми прави…леле, што ми прави“
Математичарка: „Повтори…повтори“
Материјалистка: „Тоа злато…тоа злато мое…“
Хипохондрик: „Леле, ќе умрам…ќе умрам“
Невина: „Аааааааааа…ме боли…аааааааа“Асматичарка: „Ухх…. ухххх…уххххх“
Ветеринарка: „Дај ми го, бику мој ,дај ми го…&l

loading...
Loading...