Тони Михајловски: Ми стигна шлепер со “ромунке“, едни за после кафе, едни за после ручек

Loading...

Ако денот не Ви тргнал како што треба или пак комшијата од рано изутрина Ве изнервирал , ова е кликот кој тоа ќе го промени. Тони Михајловски гостин во Ку-Манија, како бизнисмен кој се занимава со увоз, извоз и превоз, раскажува за бизнис почетоците од пред три дена…бесценето!
 
 Ако денот не Ви тргнал како што треба или пак комшијата од рано изутрина Ве изнервирал , ова е кликот кој тоа ќе го пр

loading...