Топ 5 стихови од македонските песни

Loading...

Изборот беше огромен, но сепак одвоивме кои според нас се фаворити во оваа категорија. Доколку имате можеби други идеи или пак не се согласувате со нас, просторот за коментари е ваш.
1.„Ти на дното спушти се и љуби го со ушите“ – Сузана Гавазова ( Вечно мој)
2.„Злато, дијаманти, скапи фирми-странски, сè за мене ми купи, ми купи тој, о Боже, баш го сакам вечно да е мој.“-Андријана Ацевска (Мафијаш)
3.„Напиј, напиј ме и одведиме, една страна од светот твоја е таму грев живее.“- Сања Цинева ( Напиј ме)
4.„Јас ја имам силата да те прелетам преку сите неба“- Гоќо Таневски ( Јас ја имам силата).
5. „Кеш, кеш, бато ќе ти треба многу кеш кеш,за да допреш секси веш, кеш кеш…
ПАААРИ, ДАЈ ДА ВИДАМ ПАААРИ…прво пари после јас“- Андријана Ацевска ( Кеш).
Нашиот фаворит може да го слушнете во продолжение.Изборот беше огромен, но сепак одвоивме кои според нас се фаворити во оваа категорија. Доколку имате можеби други идеи

loading...