Три млади брачни пара посакале да станат членови на некоја црква…

Loading...

Три млади брачни пара посакале да станат членови на некоја црква.Три млади брачни пара посакале да станат членови на некоја црква.
Попот им рекол дека за да ги прими мораат да издржат едно искушение, требе да издржат една недела без секс.
После една недела се собрале сите во црквата и попот ги прашуе:
– Па, како помина неделата?
– Ние без проблем издржаме една недела— рекол мажот од првиот пар.
– Мило ми е, вие сте добредојдени во нашата црква.
– И ние издржаме, малку тешко ама издржаме– рекол вториот маж.
– И вие сте добредојдени, а како поминавте вие– се врте кон третиот пар.
– Убаво одеше попе, ама шестата ден на ваа невестата и падна сапунот, и она се наведна да го земе, а бе стискај, стискај, не можев да издржам, ја грабнав одпозади и не успеаме.
– Мене ми е жал, ама не сте пожелни во нашата црква.
– Знам, јасно ми беше, и во продавницата кај шо и падна сапунот не сме пожелни.Три млади брачни пара посакале да станат членови на некоја црква.
Попот им рекол дека за да ги прими мораат да издржат едно искушение, треб

loading...
Loading...