Тројца другари разговараат за тоа кој како ја споредува девојка му со кола…

Loading...

Тројца другари разговараат за тоа кој како ја споредува женска му со кола:Првиот: Женска ми е како Југо – стара ама врши работа.Тројца другари разговараат за тоа кој како ја споредува женска му со кола:Првиот: Женска ми е како Југо – стара ама врши работа.Вториот: Женска ми е како Лада – увезена од Бугарија и влече многу.Третиот: Женска ми е како Порше.Првиот и вториот: Како бе?!?Третиот: Па така, немам порше и никогаш нема да имам.Тројца другари разговараат за тоа кој како ја споредува женска му со кола:Првиот: Женска ми е како Југо – стара ама врши работа.В

loading...
Loading...