Трпана и пријателката

Loading...

Трпе оди во бањата, се јавува на домашниот телефон, Трпана крева и со шепот и вели:- Мила, те сакам.Излегува Трпе од бањата и ја прашува Трпана:- Драга, со кого разговараше на телефон?А таа му одговара:- Со една пријателка.Трпе оди во бањата, се јавува на домашниот телефон, Трпана крева и со шепот и вели:- Мила, те

loading...