Трпе и Трпана биле на нудистичка плажа, а на Трпе толку многу му изгорел „алатот“ што не можел да…

Loading...

Трпе и Трпана биле на нудистичка плажа некаде на море и на Трпе толку многу му изгорел алатот од сонцето што не можел да си го допре.Трпе и Трпана биле на нудистичка плажа некаде на море и на Трпе толку многу му изгорел алатот од сонцето што не можел да си го допре.
Што ќе прави, зел канче кисело млеко и се заклучил во бањата.
Седи Трпе во бањата, уфка, а Трпана седи во дневната и го чека.
Поминале пола час… час… два часа… Трпана се загрижила. Дошла до вратата од бањата и ѕирнала низ клучалката. Го гледа Трпе кај си го лади алатот во канчето со кисело млеко и гласно искоментирала:
– Море Трпе. Знам како го празниш, ама како го полниш првпат гледам.Трпе и Трпана биле на нудистичка плажа некаде на море и на Трпе толку многу му изгорел алатот од сонцето што не можел да си го допре.
Што ќ

loading...
Loading...