Трпе и Трпана се шетаат и Трпе и вика на Трпана: – Љубов, се смееш како сирена…

Loading...

Трпе и Трпана се шетаат и Трпе и вика на Трпана:– Љубов, се смееш како сирена!А Трпана возбудено му враќа..Трпе и Трпана се шетаат и Трпе и вика на Трпана:– Љубов, се смееш како сирена!А Трпана возбудено му враќа:– Како онаа од морето?– Не, како противпожарна…Трпе и Трпана се шетаат и Трпе и вика на Трпана:– Љубов, се смееш како сирена!А Трпана возбудено

loading...
Loading...