Трпе и Трпана во театар

Трпе и Трпана разговараат: – Драга, знам дека не ти се оди во театар во стар фустан. – Баш убаво што се сети на тоа, драги.- Да, затоа зедов само една карта.Трпе и Трпана разговараат: – Драга, знам дека не ти се оди во театар во стар фустан. – Баш убаво што се се

Пронајдете не на следниве мрежи: