Трпе имал жена, папагал и швалерка…

Loading...

 Трпе имал жена, папагал и швалерка.Излегува Трпе во работно време, и ја носи швалерката дома. Само што влегле дома ете ти го папагалот… Трпе имал жена, папагал и швалерка.Излегува Трпе во работно време и ја носи швалерката дома. Само што влегле дома ете ти го папагалот.- Дојде, пак ку*во една!Идниот ден Трпе по казна го става папагалот во фрижидер и нормално пак ја носи швалерката.После добриот секс, швалеркава оди до фрижидерот да земе по едно пивце.Го отвара и:- Леле Трпе кај си го ставил папагалов, гревота.А папагалот:- Е поради тебе сум пингвин мори ку*во една! Трпе имал жена, папагал и швалерка.Излегува Трпе во работно време и ја носи швалерката дома. Само што влегле дома ет

loading...
Loading...