Трпе, мртов пијан легнал на улица и…

Loading...

Трпе, мртов пијан легнал на улица и полека се движи, некој полицаец го видел и го прашува:Трпе, мртов пијан легнал на улица и полека се движи, некој полицаец го видел и го прашува: – Зошто ползиш??? И овој му одговара: – Барам нешто. – Е што бараш? – РАМНОТЕЖА.Трпе, мртов пијан легнал на улица и полека се движи, некој полицаец го видел и го прашува: – Зошто ползиш??? И овој му одгов

loading...
Loading...