Трпе носи три девојки дома

Loading...

Малиот Трпе довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на Трпана:- Мамо, ај погоди која од овие три ќе ти биде снаа?- Оваа третата, црнката. – рекла Трпана.- Браво, од прва ја погоди. Како?- Што знам, само што ја видов почна да ме нервира некако.Малиот Трпе довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на Трпана:- Мамо, ај погоди која од овие три ќе ти би

loading...