Трпе отишол во јавна куќа и ја одбрал најцрната девојка и ја однел…

Loading...

Трпе  работел како плочкар и еден ден отишол во јавна куќа. Ја одбрал најцрната девојка и ја однел во собата.Трпе  работел како плочкар и еден ден отишол во јавна куќа. Ја одбрал најцрната девојка и ја однел во собата.– Соблечи се и натрти се.Девојката се натртила, а Цветко гледал. После некое време и рекол:– Доволно е, може да се облечеш. Само гледав како одговара розева фуга на црна плочка.Трпе  работел како плочкар и еден ден отишол во јавна куќа. Ја одбрал најцрната девојка и ја однел во собата.– Соблечи се и натрти

loading...
Loading...