Трпе се вљубил во ќерката на локалниот месар и отишол да ја побара за жена кај него

Loading...

Трпе се заљубил во ќерката на локалниот месар и отишол да ја побара за жена директно кај него.- Здраво, ја сакам раката на вашата ќерка…Трпе се заљубил во ќерката на локалниот месар и отишол да ја побара за жена директно кај него.- Здраво, ја сакам раката на вашата ќерка!А месарот му одговорил:- Ја сакаш цела, или да ти ја исецкам за на скара?Трпе се заљубил во ќерката на локалниот месар и отишол да ја побара за жена директно кај него.- Здраво, ја сакам раката на

loading...
Loading...