Трпе влегува во мобилара и нервозно се обраќа…

Loading...

Трпе влегува во мобилара и нервозно се обраќа:– Дај направете ми ги “ч”, “ш”, “џ” и “ж” нормално да ги читам.– Добро де господине не е никаков проблем…– Како не е проблем! Добивам СМС од жена ми која е фризерка “imam uste edno sisanje i ce dojdam”, а после 20 минути добивам СМС од кумот “Lele kolku dobro sisa zena ti”– Дај направете ми ги “ч”, “ш”, “џ” и “ж” нормално да ги читам.– Добро де господи

loading...
Loading...