Убава но глупава студентка оди на испит кај еден искусен професор, облечена во многу провокативнa облека…

Loading...

Убава но глупава студентка оди на испит кај еден искусен професор, облечена во многу провокативнa облека.Професорот и поставува неколку прашања, а студентката слика има – тон нема. Професорот и вели:
– Колешке, можам да ви предложам две работи. Или ново прашање, или… средба. Што ќе одберете?
– О-о-о, одбирам средба се разбира! – Се насмевнува заводливо студентката.

– Па добро тогаш. Ќе се сретнеме повторно наредната сесија.

 Професорот и поставува неколку прашања, а студентката слика има – тон нема. Професорот и вели:
– Колешке, можам да ви предложам

loading...
Loading...