Учителката го прашува Трпе: – Кој го напиша…

Loading...

Учителката го прашува Трпе: – Кој го напиша “Војна и Мир”? – Не знам учителке, не сум јас!
 Учителката го прашува Трпе: – Кој го напиша “Војна и Мир”?
– Не знам учителке, не сум јас!
– Оваа лута му пишува единица, оди кај директорот да му се пожали.
– Замислете оној Трпе го прашувам кој го напишал “Војна и мир”, а тој ми вели дека не е тој.
– Е добро де, можеби стварно не е тој!Учителката го прашува Трпе: – Кој го напиша “Војна и Мир”?
– Не знам учителке, не сум јас!
– Оваа лута му пиш

loading...
Loading...