Учителката го прашува Трпе: – Кој ја напиша “Војна и Мир”?

Loading...

Учителката го прашува Трпе:- Кој ја напиша “Војна и Мир”?- Не знам учителке, не сум јас…Учителката го прашува Трпе:- Кој ја напиша “Војна и Мир”?- Не знам учителке, не сум јас.- Оваа лута му пишува единица, оди кај директорот да му се пожали.- Замислете оној Трпе го прашувам кој го напишал “Војна и мир”, а тој ми вели дека не е тој.- Е добро де, можеби стварно не е тој!Учителката го прашува Трпе:- Кој ја напиша “Војна и Мир”?- Не знам учителке, не сум јас.

loading...
Loading...