Улетување на прослава во Скопје

Loading...

Се случува прослава во центарот на Скопје. 
Синот: Тата да уљетим?- Не сине, рано је.Се собираат илјада луѓе.Синот: Тата да уљетим сад?- Не сине још је рано.Се собираат пет илјади луѓе.- Тата да уљетим сад?- Уљети сине!!!Синот: Семки, кикирики леблебија!Се случува прослава во центарот на Скопје. 
Синот: Тата да уљетим?- Не сине, рано је.Се собир

loading...
Loading...