Вака најдобро се одбележува годишнина од брак!

Loading...

Трпе е креативен :)Трпана му вика на Трпе:- Да те потсетам, денес ни е 10 годишнина од брак, како мислиш да ја одбележиме?Трпе молчи.- Не молчи бе! Кажи нешто!- Јас веќе ја одбележав.. со минута молкТрпана му вика на Трпе:- Да те потсетам, денес ни е 10 годишнина од брак, како мислиш да ја одбележиме?

loading...
Loading...