Величествениот со статус за Даниел Кајмакоски

Loading...

Урнебесен статус на Величествениот за Даниел :)Изгледа и на Величествениот многу му се допаѓаат настапите на Даниел, па реши јавно да го пофали за вчерашната изведба.
Очигледно редовно гласа за Даниел 🙂 При ваква поддрша Кајмакоски воопшто не треба да се грижи.
На следниот ЛИНК потсестете се на статусот на Канје Вест за Кајмакоски. Изгледа и на Величествениот многу му се допаѓаат настапите на Даниел, па реши јавно да го пофали за вчерашната изведба.
Очигледно редовно г

loading...
Loading...