Виц: Брачни проблеми

Мажот: Ма ти си била заникаде! Ти си била курва!
 Дури сега дознав дека си ме изневерувала и одозгора на тоа првото дете не било од мене !!!???
Жената:
Е како НЕ ! САМО ПРВОТО Е ОД ТЕБЕ !!!Мажот: Ма ти си била заникаде! Ти си била курва!
 Дури сега дознав дека си ме из

Пронајдете не на следниве мрежи: