Виц: Дневни потреби на еден пијаница

Loading...

Пијаница им раскажува на своите другари:- Видете, јас сум многу рентабилен. Дневно ми требаат литро ракија, литро млеко и мачка.- Е зошто ти е мачката бе?- Е како зошто? Па кој ќе го испие млекото?Пијаница им раскажува на своите другари:- Видете, јас сум многу рентабилен. Дневно ми требаат литро ракија, литр

loading...