Виц: Фата не видела … со месеци

Loading...

Отворил Мујо аптека. Го замолил еднаш Хасо да го замени. 
Кога се вратил го прашал дали доаѓал некој.
– Дојде Суљо, го болеше глава.- И што му даде?- Аспирин.- Добро, дојде ли некој друг?- Дојде Химзо, го болеше стомак.- И?- Му дадов таблети за стомак.- Добро, тоа ли е се?- Не, дојде и Фата.- А што и беше неа?
– „Се пожали дека не видела к*р со месеци.”- И?! Што и даде?
– Капки за очи.Отворил Мујо аптека. Го замолил еднаш Хасо да го замени. 
Кога се вратил го прашал дали доаѓал некој.

loading...
Loading...