Виц: Мајка на продажба

Loading...

Разговараат татко и син, и синот вели:- Тато, мора да ја продадеме мама! – Што!- Па јас веќе не цицам, ти не ја е*еш, зошто да ја гледаме за комшијата?Разговараат татко и син, и синот вели:- Тато, мора да ја продадеме мама! – Што!- Па јас веќе не цицам, ти не ја е*еш, зошто да ја гледа

loading...
Loading...