Виц: Најубавата девојка на свет

Loading...

Девојка: Слободен ли си вечерва?Момче: Не, ќе излегувам.Девојка: Со кого?Момче: Со најубавата девојка на светот.Девојка: Добро, чао.(по 5 минути ѕвони ѕвончето во нејзината куќа)Девојка: Зошто си овде?Момче: Ти реков дека ќе излезам со најубавата девојка на светот!Девојка: Ооо, почестена сум…Момче: Добро, а сега оди викни ја сестра ти.Девојка: Слободен ли си вечерва?Момче: Не, ќе излегувам.Девојка: Со кого?Момче: Со најубавата девојк

loading...