Виц: Плавуша посвојува бебе од Англија

Loading...

Плавуша му кажува на сопругот дека сака да посвои тримесечно бебе од Англија. Сопругот ја прашува:- Што ќе правиш со него ??- Па кога ќе почне да зборува, од него ќе учам англиски.Плавуша му кажува на сопругот дека сака да посвои тримесечно бебе од Англија. Сопругот ја прашува:- Што ќе прави

loading...