Виц: Плишано куче

Loading...

Застанува полицаец возач и му вели:
– Знаете ли дека на предно седиште не смеете да го возите кучето?
– Но, тоа е плишано куче!
– Не е битна расата господине!!!
 
 Застанува полицаец возач и му вели:
– Знаете ли дека на предно седиште не смеете

loading...