Виц: Прво па машко

Loading...

Во јавен нужник, додека во едната кабина некој човек се мачи да изврши „голема нужда“, во другата влегол друг човек, седнал, и испуштил едно „ах“, а по него се слушнало  „плоп“.
Оној од првата кабина му дофрлил:
– Ех, блазе си ти колку брзо заврши!  – А бе, што блазе си ми, ми падна мобилниот!Во јавен нужник, додека во едната кабина некој човек се мачи да изврши „голема нужда“, во другата влегол друг човек, седнал, и ис

loading...