Виц: Сексуални работнички

Разговараат две сексуални работнички. Едната и' вели на другата:
– Пази молим те, вчера на работа ми дојде интелектуалец!- Уау, интелектуалец! И како беше?- Е па, ништо посебно… седиме, се соблече и ми вели “ова е пенис”.- Пенис?! Зар има и такво нешто?- Да бе, тоа ти е како к*р, само малку помало!Разговараат две сексуални работнички. Едната и' вели на другата:
– Пази молим те, вчера на работа ми

Пронајдете не на следниве мрежи: