Виц: Трајче и проститутка

Loading...

Оди Трајче во странство и налитува на проститутка.
-Колку кошта една ноќ со тебе? -Па едно сто евра. -Тогај во ред, ама да водиме љубов на македонски начин. -Нема проблем, што се не сум доживеала, па ќе помине и тоа.
По бурната ноќ таа го прашува: -Се беше супер, ама каков е тој македонски начин, што всушност значеше тоа? -Па ништо посебено, тоа значи дека ќе ти платам друг ден. Оди Трајче во странство и налитува на проститутка.
-Колку кошта една ноќ со тебе?

loading...