Виц: Трпано злато мое, станувај, дојдоа по тебе

Loading...

Во 3 часот наутро, некој ѕвони на врата кај Трпе и Трпана. Трпе станува и оди да отвори да види која будала ѕвони во ниедно време: – Еј, кој сте вие? – Лопови. – А, што сакате? – Сакаме да имате злато! – А, колку ви треба? Многу? – 100 кила! – А, може ли 105? – Па зошто да не, дајте 105! – Трпана, злато мое, станувај, дојдоа по тебе.Во 3 часот наутро, некој ѕвони на врата кај Трпе и Трпана. Трпе станува и оди да отвори да види која будала ѕвони во ниедно време: – Еј, кој

loading...